Tapasztalatok

Visszajelzések a tanfolyamokról, kezelésekről:

 

"Január 10-én  végeztem  Bars tanfolyamot. Lendületes, tartalmas  nap volt ! Kriszti lénye személyisége elvarázsolt, odafigyelt ránk, folyamatosan kérdések feltevésére ösztökélt,majd ami feljött arra ösztönösen ( zsigerből)  jött az Ő kérdése és az oldás. Nagyon jól éreztem magam, és végérvényesen beleszerettem  az Accesbe!  Köszönöm 

Emese"

 

"Szia Kriszti, a tanfolyam után tele vagyok energiával, kinyílt a világ, megyek ide-oda programokra. A férjem csak néz és bátorít, folytassam, nagyon jó. Képzeld, zárt liftben egyedül is mertem utazni... igaz, a telefonom ott volt, de nem éreztem pánikot, mikor becsukódott az ajtó. Hálás köszönet!

Ildikó"

 

"Szia Kriszti! Én nem tudom, mi történt tegnap, de úgy kezdtem a napot, ahogy javasoltad. És képzeld, a lányom ma ötösre felelt matekból, ami óriási!! Köszönöm a tanácsokat!

Adrienn"

 

Tapasztalat a 4 napos Alapozó tanfolyam elvégzése után:

 

"Alapozó Krisztivel egy ajándék volt nekem :-) Amit kaptam: Felismerések és oldódások. Sos-sok más mellett az, hogy még jobban betekintést kaptam a "kérdések világába". Kaptam jó pár "személyre szabott" kérdést az életemhez :-) A kérdések világa kiterjedt, ráláthattam, hogy mekkora a különbség kérdés és kérdés közt. Arra, hogy egy kicsi hozzáadott szó mennyire megváltoztathatja a kérést/kérdést és ezzel az eredményt is :-) Ezt sokan tapasztalhatjátok, akik olvassátok a kérdéseit nap, mint nap. Köszönöm!

Ildikó"

 

"Kedves Kriszti! 

Hááát, szeretném megosztani a tanfolyam utáni, 4 órán belüli tapasztalásomat.  Rengeteg szexuális blokkom oldódott, világossá vált, hogy mennyi mindent hagytam a volt férjemnek megtenni, elhitetni velem. 

Este randevúm volt a Kedvesemmel és olyan JEL-EN, EGY-ÜTT-LÉT-ben volt részem/részünk, amelyet a megélt 33 évem alatt tegnap tapasztaltam először. Olyan testi együttlét volt, ami a lélek és a szellem szintjén is megnyilvánult. Olyan szinten együtt történt minden, hogy azt sem tudtam eddig, hogy van ilyen.  Na, azóta még jobban odavan értem az ő elmondása alapján, ő is érezte, hogy itt valami más is történt.  Ma rám nézett és annyit mondott, hogy ragyogok és még inkább NŐ lettem.  Most hirtelen ennyi, jövő héten már kezdem is a gyakorlást.  Köszönöm, hála a tegnapért: 

Zsuzsi

 

"Tréning és csoportos agy-huzalmentesítés egyben. Szétszedtek, szurkapiszka kérdésekkel megszondázták a mikro-elektromágneses-információs-akusztikus rendszereimet, töröltek kifelé belőlük sok maradék nem odavaló, önromboló, blokkoló hülyeséget, aztán összeraktak :-) Mindezt bulisan és teljes könnyedséggel :-) És van némi ismétlős házi feladatom a következő hetekre is :-) Ha az embereknek legalább a tizede részt venne hasonlókon, nem lennének háborúk, éhezés, ilyenek. Krisztina is Access bűvész. :-) És az Élet buli. :-)

Timi"

 

"Kedves Krisztina! Köszönöm az ajándékot aki vagy és hogy választottad az Accesst és annyi embernek, nekem is inspiráció tudsz lenni. Hónapokon át csak az Access videók, írások, kérdések tartották bennem a lelket, segítettek előre jutni a sötétben. Ezért nagyon hálás vagyok az alapítóknak, a magyarországi facilitátoroknak. Most valóban itt az idő, hogy áttörjek valamin, amin eddig nem tudtam, köszönöm!

Anikó"

 

"Kriszti, szeretném megosztani veled, hogy a tanfolyam után máris megváltozott a kapcsolatom azzal a személlyel, amit a tanfolyamon tisztítottunk.

Erika"

 

 

Tapasztalat az Access Bars® kezelés után:

 

"Életem első Access Bars® kezelését kaptam Krisztától és a kezelés után mintha szárnyakat kaptam volna, könnyű, nyugodt volt a testem, szinte lebegtem. Az addig tapasztalt kimerültség helyett most teljesen feltöltődtem! Azóta sokkal kevésbé vagyok kimerült, nem kényszerülök már arra, hogy időnként leüljek pihenni. Energikusabb, vidámabb lettem, egy teljesen más világ mutatkozott meg most számomra. Fantasztikus és meglepő, hogy egy 1,5 órás kezelés milyen változásokat tud hozni.

Móni"

 

"Amikor először hallottam a Bars kezelésről, engem nem érdekelt, nem fogott meg. Azt gondoltam, még egy  újfajta energiakezelés, amiből már száz van a 'piacon'. Barátaim mélyebben elkezdtek vele dolgozni és akkor láttam meg milyen változásokat hozott az ő életükbe. Rászántam magam egy tanfolyamra és már ott megéreztem hogy ez valami más energia. Elkezdtem otthon is futtatni magamon, barátaimmal Bars cseréket csináltunk, és már pár hét múlva azt vettem észre, hogy valahogy jobban alakulnak a dolgok körülöttem. Nehezen megfogható ez, mert még nem tudok nagy dolgokról beszámolni, de minden nap történik valami számomra nagyon pozitív, nagyon váratlan dolog. Találkoztam valakivel, aki fontos lett számomra, (lehet hogy több is lesz), fizetésemelést kaptam, (ugyan nem sokat és igazábból váltani szeretnék, de még nem tudtam új munkahelyet találni,) a családi összejövetenen nem éreztem magam feszültnek... szóval ehhez hasonló apróságok.

Összességében nagyon megszerettem a Bars kezelést, nagyon jó módszer, és nem csak egy 'újabb energiakezelés' ahogy azt korábban gondoltam. Úgy érzem egyre nyitottabbá tesz, és minden nap hálás vagyok, hogy bekerült az életembe. Neked is köszönöm Kriszta!

Erika, 25 éves"

 

 

Tapasztalat a látásjavítás tanfolyam elvégzése után:

 

 

"Már a tanfolyam utáni napon észrevettem, hogy olvasáskor a könyvet nem kell közelíteni és távolítani a szememtől, hogy megtaláljam azt az egy pontot, ahol élesen látok.p>Bármilyen távolságban tartottam a könyvem, sokkal jobban láttam. 

Köszönöm. 

K. Viktória, 38 éves Budapest"

 

"Szia Kriszti,

ezt az élményt meg kell hogy osszam veled. Képzeld Anikónak nem kell szemcsepp szombat óta. Teljesen helyrejött a szeme. A 4 lány közül 3 nagyon jól érzi magát a bőrébe, csodálatos dolgok történtek velük. Én is jól vagyok, oldom a blokkjaim rendesen.

Köszönjük a segítséget:)

Üdvözlettel Rita"

 

 

Tapasztalat a mimikri tanfolyam után: 

 

 

"Nagyon érdekes tapasztalat volt már maga a tanfolyam is. A mimikri kezelés nálam nagyon bizsergető energiákat indított be, mintha tényleg szó szerint kiégette volna azokból az energiapályákból a bezárt energialenyomatokat, amiken dolgoztunk. Erőteljesnek éreztem a kezelést és azóta mintha a környezetemben is megváltoztak volna a dolgok. :) Persze tudom, hogy én változtam meg, de sokkal könnyebb a kapcsolatom az emberekkel. Igyekszem sokat futtatni magamon ezt az energiát, hogy valóban olyan könnyeddé tudjak válni a kapcsolataimban, amilyen szeretnék.
Örülök hogy megismerhettem ezt a módszert. :) 
Sz. Anna Budapest"


 

És mi változott nálam?


"Szeretem megélni a változásokat és figyelni, észrevenni, hogy mennyi minden más az életemben, mint eddig volt. Régebben csak úgy tudtam cselekedni, ahogyan cselekedtem. Elfogadtam, hogy akkor a legjobb tudásom szerint tettem és mondtam a dolgokat és nem is tudtam volna másképp csinálni. Szinte minden alkalommal meglep, hogy mennyivel könnyebben veszem az élet dolgait. Figyelek rá és igyekszem megadni magamnak, hogy sok-sok Access Bars® kezelést és más energetikai kezelést is kapjak-adjak, hiszen amióta ezt megtanultam és tudom és csinálom, azóta annyival nyitottabb, nyíltabb, őszintébb, energikusabb, nyugodtabb vagyok (ami nálam nagy szó, hiszen előtte egy állandóan és mindenen idegeskedő nőszemély voltam)! Könnyedén élem meg a változásokat, amiket teremtek magamnak, meglátom a lehetőségeket ott is, ahol eddig nem és sokkal több örömöt élek meg a hétköznapokban, mint eddig bármikor! Kívánom Neked, hogy fedezd fel magadnak az Access Consciousness®-ben és az Access Bars®-ban rejlő lehetőségeket és kérlek, oszd majd meg velem a tapasztalásaidat, hiszen szeretem látni, ahogyan az emberek jobbá, könnyedebbé és örömtelivé varázsolják az életüket! Most van itt az idő, hogy csodákat élj meg?"
Stattner Krisztina

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató