Mi az a képességed, amit nem ismertél még el?

2017-04-14

Lehet, hogy már láttad ezt a kérdést: Mi az a képességed, amit nem ismertél még el?

 

 

És miért hozom ezt megint elő? Épp a napokban veszek részt Gary Douglas-szel, az Access alapítójával és Diva Diaz X-men facilitátorral egy 3 napos tanfolyamon, aminek a címe: X-men, és sok minden van, amire most máshonnan is rá tudtam látni, és lehet, hogy ez a megvilágítás neked is előhoz valamit…

 

Legtöbben, ha azt hallják, X-men, különböző szuperhősökre gondolnak, meseszerű alakokra és fantáziafilmek szereplőire. Mi van, ha a különböző képességek nem valami mesehősé, hanem rengeteg képességed van neked is?

 

Fogadni mernék, hogy azt hiszed, hogy neked semmiféle különös képességed nincsen. Azért gondolod ezt, mert azt hiszed, ez természetes mindenkinél, hogy ezeket mindenki tudja, mindenki rendelkezik vele. Nem.

 

Elképzelhető, hogy a képességeket teljesen félreértelmeztük és misztifikáltuk, így nem igazán tudjuk észrevenni, mi az a képesség, ami nekünk van?

 

Mit jelent számodra az, hogy képesség? Mindent, amit ez felhozott, és mindent, amit ezzel kapcsolatban eldöntöttél, félreértelmeztél, semmissé és nemteremtetté tennéd-e? PP

 

Honnan tudod, hogy vannak-e képességeid? Mondok néhány példát, hátha igaz rád valamelyik (aztán ne lepődj meg, hogy mind igaz).

 

  • A te valóságod teljesen más, mint másoké, másképp éled az életed és képes vagy ezt megteremteni. Milyen valóságot teremthetsz, ami neked igaz, és nem valaki más élete alapján határozod meg?

  • Nagyon igyekeztél, hogy beilleszkedj, és igazából sosem sikerült, hiszen mindig is tudtad, hogy más vagy. Mi van, ha ez a különbözőséged az erősséged?

  • Összevissza csinálod a dolgokat, nem sorrendben, és így is működik. Egyszerre csinálsz rengeteg dolgot és sokat be sem fejezel. Hogyan tudod ezt az előnyödre fordítani?

  • Egy pillanat alatt átlátsz helyzeteket. Mi az, amit még észrevehetsz, amit eddig nem vettél észre?

  • Szinte belelátsz az emberek fejébe. Hallod a gondolataikat, érzékeled, amit éreznek.

  • Tudod, ki fog telefonálni. Előre tudod, mi fog történni. Ha most véletlenül az jutott eszedbe, hogy ilyen nem volt, biztos, hogy nem volt ilyen?

  • Sokkal-sokkal gyorsabb vagy, mint mások. Mi az a gyorsaság, ami lehetsz, ami eddig nem voltál hajlandó lenni?

  • Mindig többre vágysz, és tudod, hogy bármi lehetséges?


Lenne kedved folytatni a sort? MI az, amit te tudsz? Mire vagy képes?

 

Lehet, hogy azt hiszed, hogy mindenki más ilyen. Lehet, hogy ismersz néhány embert, aki hasonló hozzád, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen. Nem. Nem mindenki. Csak azt hiszed. Ezek a te képességeid és nincs meg mindenkinek. Hajlandó lennél elismerni, hogy különböző vagy? És hogy ez nem rossz? Sőt, ez az erősséged. Ismétlem magam, mert nagyon fontos, hogy ezt megértsd és elismerd. Ha nem ismered el a képességeidet, hanem próbálod ezt elbagatellizálni és letagadni, egy idő után visszájára fordulhat ez a dolog, magad ellen kezded el használni. Nem lenne könnyebb, ha inkább elismernéd és használnád ezeket? Az előnyödre?

 

Mindenhol, ahol eldöntötted, hogy soha nem használod ezeket a képességeket és nem engeded, hogy napvilágra kerüljenek, semmissé és nemteremtetté tennéd ezt? PP

 

Mi lenne, ha ahelyett, hogy rosszá tennéd ezt, valami varázslatosat hoznál létre, amit csak te tudsz?

 

Milyen képességeid és kapacitásaid vannak, amiket nem ismertél még el, amiket ha elismernél, megteremtenéd azt a jövőt, ami még a legvadabb álmaidon is túlmegy?

 

Megtennéd magadnak azt a szívességet, hogy ránézel erre a témára?
Megnézem a tanfolyamokat
Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató