A szex, amire valójában vágysz

2017-06-26

Gary Douglas írása

A legtöbb ember heti háromszor szexel a házassága első évében. Mire elérnek az ötödik évhez, legfeljebb kétszer csinálják egy héten. Mire elérnek a házasságuk tizedik évéhez, egy évben kétszer csinálják. Mire a házasságuk tizenötödik évéhez érnek, egy évben már csak egyszer csinálják.

                                   

Lehet, hogy azon tűnődsz, mi változott? Az emberek unalmassá válnak egymás számára, a múltban élnek és a bagatell vitáikat fontosabbá teszik, mint a lélek nagylelkűségét. Elfelejtették, valójában mi is az ő szexuális valóságuk. A TE szexuális valóságod tényleg unalmas, fárasztó és azon való törekvés lenne, hogy levedd a ruhád? Vagy inkább törődő, játékos és kalandos lenne?

 

 

Ha több minőségi közösülést szeretnél, akkor ezt a lélek nagylelkűségéből kell meghívnod, ahol azt kívánod, hogy neked és a másik személynek a legnagyszerűbb szexuális örömben legyen részetek, amit együtt teremteni tudtok. Nem tudod felkínálni a lélek nagylelkűségét az ítélkezés, következtetés vagy kontroll energiájából. Mindig kérdésben kell lenned azzal, mi a te szexuális valóságod és milyen szexuális valóságot szeretnél az élvezetes másikkal felfedezésre invitálni.

 

A pornó a nagyszerű szex nyerseségét és színlelését tanítja. Ez a fajta szex kizárja a lehetőségét annak, hogy önmagad legyél. Az Access Consciousness® eszközei arra invitálnak, hogy gondoskodó, törődő, nagylelkű és örömteli szexben legyen részed. Milyen fajta szexet és közösülést imádnál?

 

 

Itt van 3 kérdés, amit feltehetsz, hogy elkezdd befogadni azt a szexet, amire vágysz:

 

  • Milyen kitalálmányt használsz, hogy elkerüld a szexet és közösülést, amit választhatnál?
  • A szexuális valóságod milyen teremtését használod, hogy korlátozd az összes gyönyörű közösülést, amit választhatnál?
  • Mit tettél életbevágóvá abban, hogy soha ne legyen részed abban a szexben és közösülésben, amire vágysz?

 

 

És emlékezz rá, a tested az, ami közösül. Mielőtt lefekszel valakivel, kérdezd a tested… Mókás lesz neked ezzel a testtel közösülni?

 

És tedd fel a kérdést: „Milyen energia, térűr és tudatosság lehetünk a testem és én, ami megengedi nekünk a gyönyört és élvezetet az örökkévalóságig?”

 

Lehet, hogy meglepődsz, kivel szeretne a tested játszani!

 

Többet szeretnél? Gyere, nézz körül a tanfolyamaim között! 

Megnézem a tanfolyamokat

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató