A legjobb dolgok az életedben

2017-04-20

Ha hirtelen valaki megkérdezné tőled, melyik volt életed legjobb napja, mit mondanál neki?

 

Az az utazás, amire végül sikerült eljutnod? Amikor megismerted a férjed/feleséged/szerelmed?

Amikor megszületett a gyerek? Amikor …..? Hány dolog jut eszedbe, amire azt mondtad, ez volt a legjobb? (Ha van kedved, ezeket írd fel magadnak valahová, jól jöhet egy pár bekezdéssel lejjebb.)

 

Észrevetted, hogy ahogy elkezded magadban sorolni életed legjobb kalandjait, napjait, ezek már mind a múlté? Hányszor nosztalgiáznak az emberek azon, hogy milyen jó volt, mikor fiatalok voltunk, micsoda jó időszak volt, mikor iskolába jártunk, milyen felszabadultak voltunk, mikor még nem sírt a gyerek éjjel, stb.? Te szoktál ilyesmiken nosztalgiázni?

 

Ezekre visszagondolni fantasztikus és felvillanyozó érzés tud lenni. Legtöbben igyekeznek ezekből a pillanatokból és időszakokból töltekezni, erőt meríteni. Aztán egyre távolabb kerülnek ezek az élmények és még mindig próbálnak oda „visszamenni”, hogy jól érezzék magukat. A gond ezzel az lehet, hogy a múltból nem tudod a jövődet teremteni. Kétszer ugyanazt a dolgot nem tudod ugyanúgy megteremteni. A dolgok változnak, te is, a világ is. Mi van akkor, ha nem az a megoldás, hogy azt a régi szép emléket akarod újra megélni, hanem teremtesz valamit, ami legalább annyira nagyszerű vagy még sokkal nagyszerűbb?

 

Na és hogyan?

 

Az első, amire érdemes lehet ránézned, az az, hogy amikor azt mondod, ez volt életem legjobb napja, akkor ezzel a mondattal azt jelented ki, hogy AZ életed legjobb napja. Na de nem élsz már tovább? Ha az volt a legjobb, lehet-e ezek után jobb? Jó kérdés… Valószínűleg nem. Most mondtad, hogy az volt a legjobb. Mi lenne, ha átfogalmaznád ezt? Például úgy, hogy az a nap volt EDDIGI életem legjobb napja. Észrevetted, ez mennyivel másabb? Ha nem döntöd el, hogy az a legjobb, bármikor lehet részed legalább olyan fantasztikus élményekben, sőt, hogy lehet még ettől is jobb? Látod a különbséget?

 

Valahányszor eldöntöd, hogy valami a legjobb vagy legrosszabb, nem igazán tudsz túllépni rajta.

 

Amint a legjobbá nyilvánítunk valamit: kapcsolatot, szexet, személyt, vagy akár a legrosszabbá, az bezár minket, és nem tudunk nagyobbat teremteni ennél!

 

És mi a kiút ebből?

 

Van az Access Consciousness®-nek egy szuper eszköze, amit úgy hívunk, hogy Tisztító Mondat® (ha még nem hallottál róla, nézd meg ezt a kis videót, hogy értsd a továbbiakat), aminek segítségével ezeket a korlátozásokat le tudod tisztítani. Miért érdemes ezt csinálnod?

 

Amikor eldöntesz valamit, akkor ez energetikailag egész életed folyamán végigkísér, kontrollál és meghatározza a jövődet. Ám ha már így „alakult”, semmi gond, bármikor fel tudod ezeket oldani, hogy ne gátoljon többé.

 

Itt is van hozzá néhány tisztítás, amit használhatsz, hogy semmissé tedd az eddigi korlátozásokat:

 

Mindenhol, ahol eldöntötted, kinyilatkoztattad, hogy az volt életed legjobb napja, hajlandó lennél-e ezt most visszavonni, elpusztítani, semmissé és nemteremtetté tenni?

 

Mindenhol, ahol eldöntötted, kinyilatkoztattad, hogy az volt életed legjobb szexe, hajlandó lennél-e ezt most visszavonni, elpusztítani, semmissé és nemteremtetté tenni?

 

Mindenhol, ahol eldöntötted, kinyilatkoztattad, hogy az volt életed legjobb …………….. (itt be tudod helyettesíteni akár külön-külön azokkal, amiket az elején felsoroltál, hogy az volt életedben a legjobb), hajlandó lennél-e ezt most visszavonni, elpusztítani, semmissé és nemteremtetté tenni?

 

Hány éves korodban döntötted el, hogy ez volt életed legjobb szexe? Mindent, ami ez, hajlandó vagy-e elpusztítani és nemteremtetté tenni Isten tudja hányszorosan?

 

Bármi, amiről eldöntötted, hogy ez volt a legjobb, a legfontosabb, ez a legnagyszerűbb, ez a végső, hajlandó lennél-e elpusztítani, nemteremtetté tenni az egészet?

 

Mindegyik kérdés után használhatod a Tisztító Mondat®-ot.

 

Ennek segítségével kiszabadíthatod magad a korlátaidból és elkezdheted azt az életet, jövőt teremteni, amire mindig is vágytál.

 

És ezek után, lehet, hogy érdemes figyelned arra, milyen kijelentéseket teszel.

 

És egy kérdés, amit bármikor feltehetsz, akár minden nap:

 

Mi lenne, ha ez lenne EDDIGI életem legörömtelibb, legvidámabb napja?

 

Örömteli, vidám napokat kívánok neked!

Stattner Krisztina

Access Consciousness® Minősített Facilitátor
Megnézem a tanfolyamokat
Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató