A fájdalomról - másképpen

2017-04-06

Mi lenne, ha kiderülne, hogy a fájdalom valami más, mint amit eddig hittünk róla?


 

 

"Az szokott lenni az elképzelés, hogy az intenzitás egyenlő fájdalom, de ez nem kell, hogy így legyen.

 

Az a fura nézőpontunk, hogy ha valami intenzív, akkor az fájdalom, ha valami túl intenzív, akkor túlzottan fájdalmassá válik és ilyennek teremtjük.

 

Definiáltad az intenzitást. Valószínűleg nem vagy tisztában azzal, hogy intenzíven tudatos vagy.

Az intenzív tudatosság fájdalmas? Miért is? Mivel fájdalmasként definiáltad, és nem azért mert fájdalmas.

 

Tehát, minden, amit fájdalomként definiáltál, ami valójában nem az, hajlandó lennél-e elpusztítani nemteremtetté tenni? (Ez után a kérdés után használhatod a Tisztító Mondat®-ot.

Ha még nem hallottál róla, itt megnézheted, hogyan tud neked segíteni, hogy feloldd a korlátozásaidat: Tisztító Mondat®)

 

Rengetegen látják az intenzívet fájdalmasnak és mindig megpróbálják az intenzitást fájdalommá változtatni. Miért lenne ez értékes, vagy életképes?

 

Meg kell értened, hogy azáltal tartod fenn a probléma intenzitását és a fájdalmat, hogy nem arra nézel rá, hogy mi van ott valójában, hanem arra, amit eldöntöttél, hogy szerinted mi van ott és ez egy következtetés. Következtetésre akarsz jutni, és arról beszélni, hogy szerinted mi az. Nem azt nézed, hogy mi ez, és mi lehetne más. Meg akarod változtatni, de nem akarsz mást csinálni. A fájdalmat akarod megváltoztatni, kevésbé fájdalmassá, ahelyett, hogy valami mást csinálnál, ami más valóságot teremtene, amiben a fájdalom nem létezik.

 

Az életed bármely területe, ami nem könnyedség, öröm és ragyogás, az az a terület, ahol híján vagy a tudatosságnak vagy éberségnek, mondja Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója."
Megnézem a tanfolyamokat
Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató