Entitások

Sokféle energia vesz körül bennünket, hiszen minden energia: a többi ember energiája, a növényeké, az állatoké, a föld energiája és különböző entitásoké, stb...

Mik is az entitások? 

Nagyon sok elképzelés, félreértelmezés, horrorfilmekből vett értelmezés létezik az entitásokkal kapcsolatban. A "szellemvilág" még mindig a tabutémák közé tartozik annak ellenére, hogy a legtöbb ember tudja, hogy létezik. Sokan próbálják a szőnyeg alá söpörni, próbálják elkerülni ezt az egészet és azt, hogy esetleg bolondnak tartsák! Legtöbbször úgy tekintünk a témára, hogy ez egy rossz dolog, ismeretlen „világ” és esetleg félelemmel tölt el minket. A másik oldala pedig, mikor különféle segítőknek, angyaloknak tituláljuk őket. Az a közös ezekben, hogy mindenképpen egy magunk fölé helyezett „dologról” van szó, ahol fel sem merül, hogy nincs alá- vagy fölérendeltség. Az életünket mi irányítjuk és ebbe nincs beleszólása semmilyen entitásnak, a hozzájárulásunk nélkül senki más nem tudja a mi életünket teremteni. Hatással csak addig lehetnek rád, amíg valamilyen kitalált jelentőséget tulajdonítasz nekik és erővel ruházod fel őket. Ha nem tulajdonítasz nekik különös jelentőséget, eltűnik a félelem is. Egyébként a test nélküli entitások legtöbbje hasonló, mint az emberek, vannak közöttük kedvesek, átlagosok és vannak közöttük, akik egyáltalán nem kedvesek és tudatlanok is.

Többféle leírás és magyarázat is létezik arról, hogy mik is az entitások, az egyik, hogy valaminek a létszerűsége, ahol a hangsúly azon van, hogy létezik valami. A másik, hogy végtelen lények vagyunk és létezünk testtel is és test nélkül is. Tehát mi is entitások vagyunk, testtel bíró entitások és körülvesznek minket olyan entitások, akiknek nincsen testük. Ők olyan végtelen lények, akik valamilyen okból kifolyólag úgy döntöttek, hogy nem akarnak továbblépni. Megragadtak és beragadtak egy fix nézőpontba, beragadnak egy időben vagy helyen és nem tudják, hogy másképp is lehetséges, hogy mást is választhatnak, sokszor azt sem tudják, hogy nincsen testük.

Mindenkinek megvan a képessége, hogy érzékelje az entitásokat és akár kommunikáljon is velünk és ezt csak kevesen választják. Nem kell, nem kötelező, hanem választhatod azt, hogy hajlandó vagy érzékelni őket, tudatos lenni róluk és esetleg kommunikálni velük.

Az Access Consciousness® végtelenül egyszerű eszközöket ad ehhez a témához is, nincs benne semmi misztikum és nem igényel semmi különös képességet, hogy tudatos legyél erről a sokat vitatott és számtalan értelmezésű témáról. Segít tisztázni a félreértelmezett dolgokat a spirituális világgal kapcsolatban, nagyobb tudatosságot és rálátást ad a körülöttünk lévő dolgokra.

Mi lenne, ha abbahagynánk, hogy kerülgessük ezt a témát és ránéznénk, hogy mi is van itt valójában és hogyan járulhat hozzá ez az életünkhöz és hogyan fordíthatjuk az előnyünkre?

Amint hajlandó vagy elismerni egyszerűen csak azt, hogy léteznek, már azzal egy könnyebbséget, egy nagyobb teret tapasztalhatsz meg.

És még mik a végtelen lehetőségek? Mit teremthetsz az életedben azzal, ha kilépsz a komfortzónádból?

Mi van akkor, ha az ellenállás helyett a megengedést választjuk? Az életünk bármely területén? A témával kapcsolatban előadásaimon, workshopjaimon és a 2,5 napos tanfolyamon tudhatsz meg többet. Hogy lehet még ettől is jobb?

Tudtad, hogy a hajlandóságod arra, hogy tudatos legyél a körülötted lévő energiákra és entitásokra, csodálatos módon hozzájárulhat az életedhez? Mennyi energiát fordítasz arra, hogy ne legyél tudatos arra, hogy mi folyik körülötted? Ha nem tennéd, mennyi energiát tudnál fordítani egy nagyszerűbb életed és léted teremtésére? Mi lenne, ha az entitások is hozzájárulások lehetnének az életedhez, hogy valami mást teremts? Több könnyedséget a kapcsolataidban, több könnyedséget a testeddel, nagyobb tudatosságot, több örömöt a munkádban… könnyedséget abban, hogy bízz önmagadban, és tudd, amit tudsz… Hajlandó lennél egyszerűen csak többet befogadni és elfogadni? Arra invitállak, hogy fedezd fel velünk a végtelen lehetőségeket és egy más valóságot, ahol körülötted minden egy nagyszerű hozzájárulás az életedhez!

Most van itt az idő, hogy beindítsd a változásokat?

Ajánlom figyelmedbe a "Beszélgetés az entitásokkal" alapítójának, Shannon O'Hara-nak egyik egyórás bevezető előadását arról, hogy mik is az entitások és hogyan kommunikálhatsz velük (Dienes Maja tolmácsolásában):

Beszélgetés az entitásokkal bevezető előadás

Érdekel a tanfolyam

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató