Újra összhangban a testeddel - online tanfolyam

2018-03-09

Amikor a testedre gondolsz, mi az első, ami felbukkan benned?

„Nem néz ki elég jól, itt kövér, ott lapos, öreg, ráncos, már megint puffad, baromira fáj...”

Újra összhangban a testeddel - Access előadás

A legtöbb embernek egy monológ zajlik a fejében, amikor a testére gondol, ami önmagában azt jelenti, hogy folyamatos ítélkezésben van. Az ítéletek beszilárdítják a valóságot és egyre nehezebb lesz bármilyen más lehetőséget választani és egyre inkább megvalósul az, amit a legkevésbé szeretnénk. Nagyon kevesen vannak azok, akik nem ítélkeznek testük felett, és még kevesebben azok, akik kérdésben vannak vele. Egyszerűen azt se tudjuk, hogyan legyünk a testünkkel, mert egész életünkben azt kaptuk, hogy ilyennek kell lennie, olyannak kellene lennie, és ha nem ilyen vagy olyan, akkor nem vagyunk elég jók. Mivel folyamatos ítélkezésben vagyunk, hogy vajon olyan-e már, ezért gyakran pont oda jutunk, ahova a legkevésbé szerettünk volna. És csak magunkat okolhatjuk. Mi más lehetséges?


Mi lenne, ha máshonnan közelítenénk? Mi lenne, ha kikérnénk a testünk véleményét is, ha már róla van szó? Talán ha hagynánk meghallani, mit is akar mondani nekünk, nem fordulna ellenünk, amikor már nem tud mit kezdeni a helyzettel... Pedig nem lenne olyan nehéz megkérdezni tőle, hogy mit szeretne! Tekinthetnénk rá úgy, mint a gyerekkori legjobb barátunkra, akivel régen összevesztünk, de akármikor kibékülhetnénk, hiszen mindketten hiányzunk a másiknak! A legjobb barátok általában jót szoktak akarni egymásnak, vagy nem? De az biztos, hogy nem akarnának minden értelmetlenséget egymásra erőltetni. Minimum hagynának időt a másiknak megszólalni… :D

Miket hozhat ez fel? Amikor megkérdezed a testedtől, hogy „testem, hogyan szeretnél kinézni” vajon felbuggyan-e egy kétségbeesett hang a háttérben, hogy „könyörgöm, csak kövér ne akarj lenni”…?

Mi van, ha a tested intenzíven kommunikál veled, és ha hajlandó lennél meghallani, akkor mondjuk nem fájna itt-ott? Képes vagy meghallani, ha valamit vagy valakit nem kér? Tiszteletben tartod a kérését? Mivel tudna rávenni téged, hogy hallgass rá?

Várlak szeretettel az Újra összhangban a testeddel online tanfolyamon, ahol:

  • évtizedes berögződésekre derülhet fény, ami miatt nem vagy jóban a testeddel
  • olyan kérdéseket beszélünk meg, amikkel elkezdhetsz egy másik valóságot teremteni vele
  • olyan eszközöket kapsz, hogy hatékony párbeszédet folytathassatok
  • és ahol visszakaphatod gyerekkori legjobb barátod, akivel már oly régóta hiányoztok egymásnak.


A tanfolyam menete:

Április 4. 19.00 óra
- Ingyenes előadás - Vegetáriánusságról pro és kontra

Április 10., 17. 19-21 óráig
- Újra összhangban a testeddel

Részvételi díj: az első előadás (április 4.) ingyenes! A további két előadás összesen 25.000,- Ft. 

Jelentkezésedet erre az izgalmas online tanfolyamra, izgatottan várjuk! Ha ismersz valakit akit érdekelhet ez a téma, mondd el neki ezt a lehetőséget. :)

Részvétel menete: töltsd ki a jelentkezési lapot és a visszaigazoló emailben elküldöm neked a számlaszámot, ahová utalni tudsz. A részvételi díj befizetése után megkapod a hozzáférést, ahol csatlakozni tudsz hozzánk az előadáson.

Mit gondolsz, milyen erő lehet egy olyan egységközösségben, ahol mindketten ugyanabba az irányba mentek, és senki nem húz vissza senkit? Bírnád? ;)

 

Várlak szeretettel!

Stattner Kriszta


Újra összhangban a testeddel
Kérlek válassz az előadások közül
Adatkezelési nyilatkozat
Ászf

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató