Önbizalom növelő kurzus

2018-02-14

Mit választanál, ha igazán önmagad lennél?

Gondolkoztál már azon, hogy miért kerül néha az önbecsülésünk a béka feneke alá? Mi lenne, ha csak annyit kérdeznék, hogy mit választanál, ha önmagadként léteznél? Furcsa kérdésnek hangzik?

Önbizalom növelő kurzus

Pedig a leggyakoribb oka annak, hogy krízisbe kerülünk saját magunkkal, hogy nem azt választjuk, amit igazán szeretnénk, majd a jól kilogikázott döntéseken elbizonytalanodunk, mert nem érezzük magunkénak az egészet, amibe belemásztunk. Ennyi. Hányszor akarunk azok lenni, akik valójában nem vagyunk? Minden egyes alkalommal, amikor alakítunk magunkon, hogy beilleszkedjünk mások valóságába, automatikusan ítélkezünk magunk felett, hogy ki tudjuk alakítani a kívánt eredményt. Nem elég, hogy mások is ítélkeznek felettünk, még mi is felsorakozunk mögéjük…

A köznyelv az együttélés szabályrendszerét szocializációnak hívja, amiről azt tanították nekünk, hogy helyes és követendő dolog. Úgy növünk fel, hogy mindenhova kényszeresen próbálunk beilleszkedni − ki tudja milyen − viselkedési szokások és társadalmi elvárások alapján.

Minél inkább próbálsz beilleszkedni és mások igényeit kielégíteni, annál távolabb kerülsz önmagadtól, és minden egyes ilyen lépéseddel automatikusan egyre kevesebb lesz az önbizalmad. Persze az alatt, hogy „ne akarj beilleszkedni” nem azt értem, hogy nem kell törődni másokkal, és hogy következmények nélkül azt tehetsz, amit csak akarsz. Pusztán annyit mondok, ideje felismerned: amikor önmagad vagy, akkor érzed magad igazán jól a bőrödben, akkor pihekönnyű a létezés és akkor történik veled a legtöbb szuper dolog. És igen, olyankor vagy a legmagabiztosabb és olyankor tudod azt az életet kialakítani magadnak, amit valójában szeretnél. Mi lenne, ha abbahagynád az önostorozást, hogy nem vagy sem ilyen, sem olyan, és végre mernél a tettek mezejére lépni? Ne logikázz, ne gondolkozz, ne fogadd el mások skatulyáit, ne akarj megfelelni! Most van itt az idő változtatni! Érdekel, hogyan lehetsz te is olyan erőtől sugárzó, lenyűgöző lény, mint akiket csodálsz? Ugye nem hiszed, hogy lehetetlen lenne?

Várlak szeretettel ezen az ötrészes online kurzuson a nappalid kényelmében, hogy eloszlassuk a kételyeidet önmagaddal szemben.


A tanfolyam menete:

MÉG CSATLAKOZHATSZ! Ha az egész sorozaton szeretnél részt venni, elküldöm neked az elmúlt előadások hangfelvételeit és a következőhöz is tudsz csatlakozni!


Február 27. 19:00 - Ingyenes bevezető előadás – Access eszközök használata: könnyű-nehéz, „kihez tartozik?” NÉZD MEG ITT!

Március 6. 19:00
- Túl a félelmeken…

Március 13. 19:00
– Tudd meg, hogyan hozz jó döntéseket!

Március 27. 19:00
- Hogyan mondj nemet?

Április 3. 19:00
- Növeld a rezgésszinted, hogy többé ne ess saját csapdádba! Alakítsd át a hozzáállásod, gondolkodásod!


Részvételi díj: az első előadás (február 27.) ingyenes! Ha az egész kurzusra jelentkezel, összesen 36.000,- Ft. Ha egy-egy előadásra jelentkezel, ezek részvételi díja 12.000,- Ft külön-külön.


Részvétel menete: töltsd ki a jelentkezési lapot és a visszaigazoló emailben elküldöm neked a számlaszámot, ahová utalni tudsz. A részvételi díj befizetése után megkapod a hozzáférést, ahol csatlakozni tudsz hozzánk az előadáson.


Várlak szeretettel:
Stattner Krisztina

 

Jelentkezés - Önbizalom növelő előadás-sorozat
Kérlek válassz az előadások közül
Adatkezelési nyilatkozat
Ászf

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató