Mimikri - átvett minták törlése - testkezelés tanfolyam

2016-10-24

"Amikor egy élőlény felveszi vagy utánozza egy másik élőlény vagy a környezet mintáját, színét, külalakját, szagát, viselkedését."

Hányszor hallottad, hogy ez a gyerek tiszta anyja/apja? Mennyire értettél egyet ezzel? Vagy mennyire álltál ellen neki és ezzel pont azt teremtetted meg, amit el akartál kerülni?

 

 

Mennyit küszködsz azzal, hogy valami mást teremts meg és mégis ugyanazokat a köröket futod, csak más formában? Hányszor próbáltad megérteni vagy a mélyére ásni, hogy miért van ez így?

 

Van egy olyan képességünk, hogy lemásoljuk a környezetünket. Az, hogy te mennyire másoltál le másokat egész kicsi gyerekkorod óta, azt könnyen ellenőrizheted. Csak nézd meg, vannak-e ugyanolyan vagy nagyon hasonló gesztusaid, mint a szüleidnek? Ha van egy baráti társaságod, észrevetted esetleg, hogy egy idő után ugyanazokat a szavakat, kifejezéseket használjátok, hasonló hanglejtéssel beszéltek? Ez egy természetes képessége a testednek, hogy átveszi azt, ami a környezetében zajlik. 

 

Vajon ezek az átvett minták mennyire befolyásolják az életedet? Ilyenkor kinek az életét éled? Lehet, hogy érdemes lenne ezeket az átvett mintákat feloldanod, hogy a saját életedet élhesd?

 

Hogy hogyan tudod ezt feloldani, megváltoztatni? Ennek egyik egyszerű eszköze a furcsa nevű mimikri energetikai testkezelés, ami azt változtatja meg, ahol valaki más valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtetted az életedet (nem tudatosan), ahelyett, hogy a saját választásaid alapján élnél. Ezeket bezártad a testedbe, próbáltad megérteni és lehet, hogy folyamatosan csinálod.


Mi lenne, ha ezeket a blokkokat, korlátozásokat feloldanád a testedben? Mit teremtene ez az életedben, a testedben, a környezetedben és a világban?

Hajlandó lennél felfedezni ezt a lehetőséget?

 

Amit ajánlok neked:


egy 3 órás képzés, ahol könnyen elsajátíthatod ezt az energetikai kezelést, ami ebben segít neked és amit azonnal használni tudsz. A kezelések minden alkalommal más és más lehetőségeket teremtenek. Ez az energia törölni tudja ezeket a bevett mintákat, segítenek helyreállítani a test tiszta energetikai állapotát. Ezen kívül még sok szóbeli tisztítást is csinálunk, hogy minél több mintát feloldhass és elengedhess.


A képzésen mindenki kap egy kezelést és megtanulja adni is azt. És mivel a képzés alatt kapsz is egy kezelést, könnyen lehet, hogy már egy alkalom után hatalmas változások lesznek az életedben! Gyere és tanuld meg ezt a fantasztikus energiát futtatni, dobd le a láncaidat, élj boldogabban!


Időpont: 2018. február 22. csütörtök 9-12 óráig.
Helyszín: Budapest, XIII. ker. Hegedűs Gy. u. 37. I/1. 12-es kapucsengő.
Befektetésed önmagadba: 24.000,- Ft.

A tanfolyamon jegyzetet, oklevelet, és ajándékként hangfelvételt is kapsz! Bővítheted a szolgáltatásaidat, hivatalos kezelővé válsz!

 

Gyere, csatlakozz hozzánk és válassz egy boldogabb életet!


Várlak szeretettel:

Stattner Krisztina

Access Consciousness® Minősített Facilitátor

 

Válaszd ki, melyik tanfolyamra jelentkezel
Fizetési mód
Adatvédelmi nyilatkozat
ÁSZF
Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató