Látás javítása, helyreállítása, látásmód megváltoztatása - testkezelés tanfolyam

2017-03-18

 

Szeretnél élesebben, jobban látni - mindenféle értelemben véve -, dacára annak, amit mindenki elhisz, hogy az természetes, hogy a látásod idővel egyre romlik?

 

Sajnos nagyon sokan elhisszük, hogy törvényszerű, hogy ahogy idősödünk, a testünk egyre rosszabb állapotba kerül, így a látásunk is.

 

Azt mondja az Access Consciousness®, hogy a nézőpontod teremti a valóságod. Ha ebből indulunk ki, akkor elképzelhető-e, hogy mindenféle betegséget, akár a szembetegségeket, gyengülő látást az okozza, hogy valamikor régen elhittünk, bevettünk valamit, ami nem volt igaz?

Például, amikor kisgyerekként megkérdted a nagypapát, hogy fussatok versenyt és ő azt válaszolta: "Én már nem tudok olyan gyorsan futni!" Ez az a pillanat, amikor gyerekként - tudattalanul - belénk vésődik, hogy a nagypapa korban már nem vagy képes (gyorsan) futni. A vicc az egészben, hogy lehet, hogy a papa még csak 42 éves! Szóval, mire odaérsz, hogy 42 éves vagy, észreveszed, mintha nem tudnék olyan könnyen mozogni, mint eddig!

 

Mit láttál gyerekként? Aki sokat olvas, szemüvege lesz. Nagyi szemüveget hord, mert nem lát már olyan jól. Vajon ezeket mennyire építetted be a jövődbe, ami megjelenik (megjelent) akkor, amikor annyi idős lettél?

 

Ha a nézőpontod teremti a valóságodat, akkor a jó hír az, hogy ha a nézőpontodat törlöd, akkor a "betegséged" is eltűnik.

 

Létezik egy módja annak, hogy a látásod, meglátásaid javuljon és hogy visszafordítsd ezt a berögzített folyamatot, Access testkezelések segítségével.

Ez egy olyan folyamat, amely természetes módon változtatja meg a látás rendellenességeket, állítja vissza a szem természetes állapotát. Nem csak a szemre hat, más értelemben is megváltoztatja, javítja a látásod (éleslátásod).

 

Mi az, amit eddig nem akartál észrevenni, látni, meglátni, ezért inkább nem látsz?

 

Most van itt az idő, hogy töröld a vakfoltokat, élesítsd a látásod és könnyed változást teremts az életedben?

 

Hajlandó lennél felfedezni ezt a lehetőséget?

 

Amit ajánlok neked:

egy erőteljes, dinamikus, összetett energetikai testkezelést!

 

Ezen a napon  könnyen elsajátíthatod ezt az energetikai kezelést, megtanulod használni. A kezelések minden alkalommal más és más lehetőségeket teremtenek. Ezek az energiák törölni tudják az ezzel a területtel kapcsolatos korlátozásokat, bevett mintákat, segítenek helyreállítani a test tiszta energetikai állapotát. Ezen kívül még sok szóbeli tisztítást is csinálunk, hogy minél több blokkot feloldhass és elengedhess.


A képzésen mindenki kap kezelést és megtanulja adni is azt. És mivel a képzés alatt kapsz is kezelést, könnyen lehet, hogy már egy alkalom után hatalmas változások lesznek az életedben! Gyere és tanuld meg ezeket a fantasztikus energiákat futtatni!


Időpont: 2018. június 1. péntek 17-20 óráig.

Helyszín: Budapest, XIII. ker. Hegedűs Gy. u. 37. I/1. 12-es kapucsengő.
Befektetésed önmagadba: 24.000,- Ft.

Előképzettség nem szükséges!

A tanfolyamon jegyzetet, oklevelet, és ajándékként hanganyagot is kapsz, bővítheted vele a szolgáltatásaidat, hivatalos kezelővé válsz!

Várlak szeretettel:

Stattner Krisztina

Válaszd ki, melyik tanfolyamra jelentkezel
Fizetési mód
Adatvédelmi nyilatkozat
ÁSZF
Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!