Kapcsolataink – Szülők – online előadás

2018-04-20

A család, a szülők, az egyik olyan terület, ahol a legtöbb ítélkezés, elvárás, ellenállás, összehangolódás, elkülönülés van bennünk. Sajnos ezek közül egyik sem az, ami előreviszi, kiterjeszti az életünket.

Kapcsolataink – Szülők – online előadás

Bármi is történt eddigi életedben, nem kell, hogy a hatása alatt legyél, vagy hogy a múltad befolyásolja a jövődet. Más hozzáállással, máshonnan ránézve megváltoztathatod a kapcsolataidat, akár a szüleiddel való kapcsolatodat is (akár élnek még, akár nem).

 

Lehetőséged van arra, hogy egy olyan kapcsolatot alakíts ki velük, amiben jól vagy, nem kell állandóan megfelelned, nem kell többé azt érezned, hogy bármit is csinálsz, soha nem leszel elég jó, nem kell többé a sérelmekkel foglalkoznod, nem kell többé az ő problémáikkal foglalkoznod, hanem önmagad lehetsz. Az, hogy önmagad vagy a szüleiddel is, a lehető legnagyobb hozzájárulás mindenki számára, és ebben benne vagy te is.

Mennyi mindent vettél be a családodtól? Mennyi mindent másoltál le, ami neked már nem működik, vagy soha nem is működött? Mennyi energiát fordítasz arra, hogy fenntarts velük egy „jó” kapcsolatot? Mennyire utasítod el őket? Mennyire ragaszkodsz hozzájuk? Mennyire van eleged? Kinek az életét éled? Itt az idő a változásra?

Ezen az előadáson a fókuszban a szülők lesznek, a velük való kapcsolatod (akár itt vannak még, akár már nincsenek).

 

Időpont: 2018. június 4. hétfő 19-20 óráig.
Részvételi díj: 5.000,- Ft. Az előadásról hangfelvételt is kapsz.

Az előadáson online tudsz részt venni. Részvétel menete: töltsd ki a jelentkezési lapot és a visszaigazoló emailben elküldöm neked a számlaszámot, ahová utalni tudsz. A részvételi díj befizetése után megkapod a hozzáférést, ahol csatlakozni tudsz hozzánk az előadáson.

Mi változhat az életed összes területén, ha jobb kapcsolatot tudsz kialakítani akár a szüleiddel, akár a körülötted lévő emberekkel?


„Amikor hozzájárulsz az energiáiddal valakihez nézőpontok és ítéletek nélkül, az megváltoztatja az ő egész valóságát.”


Várlak szeretettel!
Stattner Kriszta

Kapcsolataink – Szülők – online előadás
Adatkezelési nyilatkozat
Ászf

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!