Ismétlődések feloldása - testkezelés tanfolyam

2016-10-20

Ha volt az életedben olyan sokk vagy trauma, akár fizikailag, akár érzelmileg, ami annyira sokkoló volt, hogy azóta is vissza-visszatér ez a „téma”, ez a testkezelés feloldhatja ezt.Ismersz-e olyat, akit baleset ért vagy elvesztett valakit, és állandóan erről beszél? Úgy beszél róla, mintha tegnap történt volna, még akkor is, ha évekkel vagy évtizedekkel ezelőtt volt. Vagy olyat, aki még évek múlva is a válásáról beszél. Miért nincs élete? Mert beleragadt ebbe.


Nem képes túllépni, mivel bezárta ezeket a testébe és ez újra és újra beindul, így a test ismételten megéli ezt. Olyan, mintha tegnap történt volna.


Ez egy ismétlődő, örökös körforgás, sokan képtelenek kilépni belőle.

 

Ugyanazokba a szituációkba keveredsz valami érthetetlen okból kifolyólag? Ugyanolyan embereket vonzol az életedbe? Ugyanúgy pórul jársz bizonyos esetekben? Akkor lehet, hogy belekerültél egy háromszoros sorozatrendszerbe, amiből még nem tudtál kilépni...


Hogyan lehet ezt megváltoztatni? Létezik az Access Consciousness®-nek egy energetikai testkezelése, a háromszoros sorozatrendszerek, aminek segítségével könnyedén ki lehet lépni ebből a folytonos körforgásból.


Amit ajánlok neked:
egy 3 órás képzés, ahol könnyen elsajátíthatod ezt az energetikai kezelést, amit azonnal használni tudsz. A kezelések minden alkalommal más és más lehetőségeket teremtenek. Segítenek helyreállítani a test tiszta energetikai állapotát.
A képzésen mindenki kap egy kezelést és megtanulja adni is azt. Szóbeli oldásokat is fogunk csinálni, ami hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben feloldódjanak a visszatérő problémák. Gyere, tanuld meg velem ezt a fantasztikus energiát futtatni, változtasd meg, amit eddig nem tudtál megváltoztatni, hogy végre igazán élhess!

 

Időpont: 2018. május 10. csütörtök 10-13 óráig.
Helyszín: Budapest, XIII. ker. Hegedűs Gyula u. 37. I/1. 12-es kapucsengő.
Befektetésed önmagadba: 24.000,- Ft.
A tanfolyamon jegyzetet, hangfelvételt és oklevelet is kapsz, hivatalos kezelővé is válsz!

Várlak szeretettel:


Stattner Kriszta

Válaszd ki, melyik tanfolyamra jelentkezel
Fizetési mód
Adatvédelmi nyilatkozat
ÁSZF

 

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!