Gyógyításról gyógyítóknak

2018-03-26

Tudod, hogy gyógyító vagy? Vagy még csak most kezd leesni?

Mióta segítesz másoknak? Hivatásos segítő, terapeuta, családtámogató, ápoló, pártfogó vagy? Vagy csak a családod, környezeted nyűgjeit detektálod óramű pontossággal? Mindig is tudtad, hogy speciális érzéked van mások bajainak feltérképezése és/vagy kezelése terén, de azt hitted, ez „csak ennyi?”

Gyógyításról gyógyítóknak

 

Gyógyítónak lenni adottság és választás kérdése. Ha az vagy, akkor is az vagy, ha nem ismered el. Viszont ha elismered, akkor dönthetsz arról, hogy szeretnél-e gyógyítani, vagy sem. És így akár választhatod azt is, hogy mások is jobban legyenek és közben te is jól érezd magad.

Ahány ember, annyiféleképpen esik le a tantusz, hogy különleges képességekkel rendelkezik mások segítése terén. És talán nem fogsz meglepődni: vagyunk egy páran gyógyítók.

 

Lehet, hogy még nem ismerted el igazán, hogy mekkora kapacitásod van mások gyógyításában, ami miatt számtalan bonyodalomba kevered magad és a testet, amivel rendelkezel. Egy el nem ismert képesség szinte minden esetben ellenünk fordul életünk elakadása vagy nem kívánt testi tünetek, betegségek formájában. Mit tudunk tenni, hogy felismerjük és elismerjük kapacitásunkat a gyógyításra?

2018. április 28-ra egy olyan tanfolyamra invitállak, ahol választ kaphatsz számtalan kérdésedre és megtanulhatsz előnyt kovácsolni abból, amit eddig esetleg nehezen éltél meg. Ahogy elismered a tudásod, olyan éberséged lesz arról, mi zajlik körülötted, hogy eldöntheted, mit kezdesz vele!

Ezen a napon szeretettel várok mindenkit, aki:

 - felismerte, vagy kezdi felismerni magában a gyógyítót és szeretne ezzel kezdeni valamit
 - szeretne úgy segíteni másokat, hogy ne „vegye át” a nyavalyákat és ne fáradjon el benne
 - mindezt a lehető legnagyobb eredmény elérése mellett


Ha csak most kezded kapizsgálni, hogy gyógyító lehetsz, akkor mindenképpen itt a helyed, hogy abbahagyhasd a fura tünetek produkálását és végre megkönnyebbülhessen a tested! Ha tudod, hogy átveszed más betegségeit, és emiatt többet gyengélkedsz a kelleténél, akkor talán itt lenne az ideje mást választani, hiszen mindig akad majd a környéken egy beteg…

A tanfolyamon részt vehetsz személyesen vagy online is követheted!

Időpont: 2018. április 28. szombat 10-14 óráig.

Helyszín: Budapest, XIII. ker. Hegedűs gyula u. 37. I/1. 12-es kapucsengő vagy online!

Ha online szeretnél részt venni, ennek a menete: a jelentkezési lap kitöltése után kapsz egy visszaigazoló emailt, amiben megtalálod a számlaszámomat, ahova a részvételi díjat tudod utalni.

A csatlakozási információkat az előadás előtti napon megküldöm neked és találkozunk a képernyőn április 28-án 10 órakor.

Részvételi díj: 25.000,- Ft.

A tanfolyamon ajándékként hangfelvételt is kapsz, amit később is meg tudsz hallgatni!

Várlak szeretettel!
Stattner Kriszta

Jelentkezz a Gyógyításról gyógyítóknak tanfolyamra!
Hogyan szeretnél részt venni a tanfolyamon?
Adatkezelési nyilatkozat
Ászf

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!