Beszélgetés az Entitásokkal - előadás és 2,5 napos tanfolyam

2017-09-07 00:00:00

Célja, hogy több tudatosságot hozzon létre az entitások, szellemek, kísértetek körül, és azzal kapcsolatban, ahogy az emberek kapcsolatba lépnek és kommunikálnak velük.

A “Beszélgetés az Entitásokkal” az Access Consciousness® egyik speciális tanfolyama. Célja, hogy több tudatosságot hozzon létre az entitások, szellemek, kísértetek körül, és azzal kapcsolatban, ahogy az emberek kapcsolatba lépnek és kommunikálnak velük.

Az Access célja, hogy a tudatosság és egység világát hozza létre. A tudatosság mindent magába foglal és nem ítél meg semmit. Az a célunk, hogy elvigyünk oda, ahol minden tudatosságához hozzáférsz, anélkül, hogy bármit elítélnél. Ha nem ítélkezel semmin, akkor mindent úgy látsz, ahogy van, nem úgy, ahogy akarod, hogy legyen, nem úgy, ahogy lennie kéne, csak úgy, ahogy van.

A tudatosság az a képesség, hogy jelen legyél az életedben, annak minden pillanatában, anélkül, hogy magadon, vagy bárkin ítélkeznél. Az a képesség, hogy fogadj mindent, ne utasíts vissza semmit, és megteremtsd mindazt, amit szeretnél az életben - nagyobbat, mint amit jelenleg birtokolsz, és többet, mint el tudsz képzelni.

A “Beszélgetés az Entitásokkal” célja, hogy több tudatosságot hozzon létre az entitások, szellemek, kísértetek körül, és azzal kapcsolatban, ahogy az emberek kapcsolatba lépnek és kommunikálnak
velük.

Mi lenne, ha nem lenne több félelem és ítélkezés az entitásokkal kapcsolatban, hanem inkább egy könnyed, hasznos valóság teremtődne, ahol az emberek és az entitások teljes megengedésben
lennének egymással?

A következő tanfolyam:

2018. március 23-25.

Péntek este a Beszélgetés az entitásokkal bevezető előadással kezdünk, 18-20 óráig, szombat - vasárnap pedig mindkét nap 10-17 óráig tart a tanfolyam.


A bevezető előadás mindenki számára nyitott, nincs előfeltétele, részvételi díj: 15.000,- Ft.


A teljes 2,5 napos tanfolyam előfeltétele az Access Bars tanfolyam elvégzése bármely facilitátornál, részvételi díj 180.000,- Ft (ez már magában foglalja a bevezető előadás díját is).


Ha egy éven belül voltál már Beszélgetés az Entitásokkal 2,5 napos tanfolyamon, akkor féláron vehetsz részt (a bevezető előadásra nincsen félár).

16 év alattiaknak fizető felnőtt kíséretében ingyenes, 16-18 éves kor között féláras!

Ha még nem voltál Access Bars tanfolyamon, várlak szeretettel!

 

A tanfolyamon kézikönyvet és ajándékként hanganyagot is kapsz.

 

Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula u. 37. I/1. 12-es kapucsengő.


Csatlakozz hozzánk, hogy együtt felfedezzünk egy más lehetőséget!

 

Válaszd ki, melyik tanfolyamra jelentkezel
Fizetési mód
Adatvédelmi nyilatkozat
ÁSZF

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató