Beszélgetés az Entitásokkal tanfolyam

2017-08-15

A “Beszélgetés az Entitásokkal” az Access Consciousness® egyik speciális tanfolyama. Célja, hogy több tudatosságot hozzon létre az entitások, szellemek, kísértetek körül, és azzal kapcsolatban, ahogy az emberek kapcsolatba lépnek és kommunikálnak velük.

Az Access célja, hogy a tudatosság és egység világát hozza létre. A tudatosság mindent magába foglal és nem ítél meg semmit. Az a célunk, hogy elvigyünk oda, ahol minden tudatosságához hozzáférsz, anélkül, hogy bármit elítélnél. Ha nem ítélkezel semmin, akkor mindent úgy látsz, ahogy van, nem úgy, ahogy akarod, hogy legyen, nem úgy, ahogy lennie kéne, csak úgy, ahogy van.

A tudatosság az a képesség, hogy jelen legyél az életedben, annak minden pillanatában, anélkül, hogy magadon, vagy bárkin ítélkeznél. Az a képesség, hogy fogadj mindent, ne utasíts vissza semmit, és megteremtsd mindazt, amit szeretnél az életben - nagyobbat, mint amit jelenleg birtokolsz, és többet, mint el tudsz képzelni.

A “Beszélgetés az Entitásokkal” célja, hogy több tudatosságot hozzon létre az entitások, szellemek, kísértetek körül, és azzal kapcsolatban, ahogy az emberek kapcsolatba lépnek és kommunikálnak
velük.

Mi lenne, ha nem lenne több félelem és ítélkezés az entitásokkal kapcsolatban, hanem inkább egy könnyed, hasznos valóság teremtődne, ahol az emberek és az entitások teljes megengedésben
lennének egymással?

Időpont: 2018. június 5-7. A tanfolyam menete: június 5. 18-20 óráig, június 6-7. 10-17 óráig.

Helyszín: Budapest, XIII. ker. Hegedűs Gyula u. 37. I/1. 12-es kapucsengő.

Részvételi díj: 180.000,- Ft. Gyerekeknek (fizető felnőtt kíséretében) 15 éves korig ingyenes, 16-18 éveseknek féláras. Éven belüli ismétlés is féláras!


Csatlakozz hozzánk, hogy együtt felfedezzünk egy más lehetőséget!

Stattner Kriszta

 

Válaszd ki, melyik tanfolyamra jelentkezel
Fizetési mód
Adatvédelmi nyilatkozat
ÁSZF
Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

Access Consciousness® Alapozó 4 napos tanfolyam

2016-10-13

Négy napos kaland, hogy az életed könnyebb, szórakoztatóbb és örömtelibb legyen!