Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Ezen az egynapos tanfolyamon nemcsak a Bars energetikai kezelést sajátíthatod el, hanem szóbeli technikákat és egyszerű eszközöket kapsz arra, hogy éppen olyan mértékű változások történjenek az életedben, amelyeket szívesen választanál.

 

A kurzus során 2 kezelést kapsz, 2 kezelés adsz, így tudod megtanulni. A kezelések után "kiürül" a fejed, eltűnnek a kavargó gondolatok és megújulsz.

Mi van akkor, ha senkire nincs szükséged, aki válaszokat ad, hanem inkább néhány kérdésre, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy elérd, amit szeretnél? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót a változás felé? Milyen hozzájárulás lehet ez az életedhez?


Most van itt az idő, hogy beindítsd a változásokat?

Access Bars® tanfolyam

Mi az Access Consciousness®?

 

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, melyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz; nagyszerűbbet, mint amit egyáltalán el tudsz képzelni.

 

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd magad, aki valójában vagy és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések, érzelmek irányítsanak. Az Access Consciousness ® segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől és rutinoktól.

 

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed elítélése nélkül?

 

Az első tanfolyam az Access-ben a Bars. Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik.

 

Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el/befogadni és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

 

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat.

 

Mire jó ez neked?

 

Az ACCESS BARS® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most.

 

Használhatod :

- stressz csökkentésre és az összezavarodott gondolatok tisztítására
- ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni
- ha szeretnél többet befogadni és kevesebbet buzgólkodni
- ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni
- hiperaktív, figyelemzavaros személyeknél
- a gyerekeknél vizsgák, felelések előtt
- várandósok esetében
- mély relaxációhoz
- hogy feloldj mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
- ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz
- hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
- problámák feloldására

- és sok minden másra is!

 

Milyen egy Access Bars tanfolyam?

(Magyar felirat beállítható a fogaskerékkel!)

 

 

Mi az, amin változtatnál az életedben? Kapcsolatod másokkal? Vagy önmagaddal? Egészség? Pénz? Szex? Vagy valami egészen más?

 

Egynapos Access Bars tanfolyam időpontok:

 

2018. november 15. csütörtök 9-17 óráig.

 

Helyszín: Budapest, XIII. ker. Balzac u. 39. 1. emelet 5-ös kapucsengő.

 

Befektetésed önmagadba egy nagyszerűbb életed teremtéséhez: 60.000,- Ft (nemzetközileg egységes ár). Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes (fizető felnőtt kíséretében), 16-18 éves korig és ismétlőknek féláras.

 

A tanfolyam elvégzése után hivatalos Access Bars® kezelőként már kezelhetsz másokat, felveheted ezt a szolgáltatásaid közé is!

A tanfolyamon kézikönyvet és oklevelet is kapsz!

 

Gyere, csatlakozz hozzánk és válassz egy boldogabb életet!

 

Várlak szeretettel:

Stattner Kriszta

 

 

Válaszd ki, melyik tanfolyamra jelentkezel
Fizetési mód
Adatvédelmi nyilatkozat
ÁSZF

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató
Access Bars® tanfolyam

Access Bars® tanfolyam

2016-10-12

Mi lenne, ha az életed azon területeit, amik másképpen működnek, mint ahogyan szeretnéd, könnyedén és egyszerűen megváltoztathatnád?

Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési tájékoztató